Arriba Eat Works, la plataforma de restaurant a casa o a la feina amb la zona de repartiment més àmplia del mercat

Que et portin un plat de sushi a casa, acabat de fer, i vivint en un petit poble ja és possible gràcies a Eat Works, una plataforma de menjar per emportar que canvia les regles del joc.

18 septiembre 2020 16:57 | Actualizado a 18 septiembre 2020 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sector del menjar per emportar fa anys que creix de manera continuada i s’estipula que cap a l’any 2023 aquest sector facturarà 1.300 milions d’euros només a Espanya. Empreses com Just Eat o Uber Eats són presents a gairebé totes les grans ciutats del país i proporcionen als restaurants una alternativa per augmentar els seus ingressos, habitualment limitats per la capacitat de la sala.

S’ha vist com, a partir de l’estat d’alarma decretat per fer front a la crisi sanitària provocada per la Covid-19, aquesta font d’ingressos ha acabat sent l’única per la majoria de restaurants, obligats a tancar la sala però no pas la cuina.

En aquest context neix a La Canonja, al Tarragonès, una plataforma de menjar per emportar que va més enllà de les propostes existents. Eat Works es diferencia de la resta de plataformes perquè:

  • Està pensada per portar el menjar directament a l’oficina, oferint un ampli horari de repartiment, menús pensats especialment per persones que mengen habitualment al lloc de feina i en amb un radi de repartiment que no només avarca les grans ciutats del Camp de Tarragona sinó les zones de polígon.
  • Eat Works arriba allà on no arriba ningú. A diferència d’altres plataformes de servei a domicili, Eat Works es proposa arribar al màxim de municipis possible del nostre territori. Pobles i ciutats del Camp de Tarragona que fins ara no podien gaudir del servei a domicili, ara ja ho poden fer a través de www.eatworks.es. Al mateix portal web, els clients poden informar-se de quins restaurants arriben a la seva localitat. El servei arriba als municipis de Salou, Cambrils, Vilafortuny, La Pineda, Vila-Seca, Reus, Tarragona i barris i també a municipis com Riudoms, la Selva del Camp, Constantí, Alcover o La Secuita, d’entre molts altres.
Eat Works neix de l’experiència de la seva fundadora, Ester Veciana, després de viure i treballar diversos anys al Canadà. Va ser en aquest país americà on Veciana, treballant en un restaurant local, s’adona que moltes de les comandes de menjar per emportar que reben són per dur a empreses de la zona. En el moment de tornar cap a La Canonja, aquesta idea de negoci va agafant forma fins que neix Eat Works, precisament per donar resposta a una demanda cada vegada més creixent de menjar per emportar a la feina. Just en els mesos que la plataforma ja estava apunt per sortir, però, esclata la crisi de la Covid-19 i Eat Works, encara sense haver vist la llum, s’ha de reinventar. Diuen que de les crisis en neixen grans oportunitat i, potser, sense la pandèmia provocada pel Coronavirus, Eat Works no hauria construït mai el segon eix fonamental del negoci: arribar on no arriba ningú. Qui viu a Alcover, Perafort, La Secuita o Riudoms sap perfectament que l’oferta de menjar a domicili és molt limitada o, en alguns casos, nul·la. Amb Eat Works això canvia i ja és perfectament possible menjar sushi, hamburgueses de cocodril o pizzes romanes a molts pobles i ciutats del Camp de Tarragona on, fins ara, no era possible. 

I com ho fa Eat Works per portar menjar calent i acabat de preparar a localitzacions tant llunyanes? Doncs amb un servei creat específicament per això, amb una flota de cotxes preparats per, a qualsevol hora del dia, sortir ràpidament cap al domicili del client.  Aquesta manera de treballar, més costosa que l’habitual, feta amb motos, permet a Eat Works competir amb els gegants del sector, oferint el que fins ara ningú oferia. 

La recepta de Eat Works per triomfar, doncs, és la suma del millors restaurants, menús pensats per a empreses i un servei d’entrega que arriba a zones molt més llunyanes que la competència i en horaris molt més amplis.
Com funciona la plataforma? 

És molt senzill, només cal entrar a www.eatworks.es, triar el restaurant  al qual es vol demanar menjar i, mitjançant el codi postal, comprovar si el repartiment arriba al vostre domicili. En cas que el restaurant escollit arribi fins allà on sou (tant a casa com a la feina), només us queda triar els plats o menús que voleu demanar, registrar a quina hora voleu l’entrega (la plataforma permet fer les comandes amb molta antelació) i gaudir de la millor gastronomia a casa vostra. 

A dia d’avui, dos mesos després de la seva obertura, Eat Works compta amb 9 restaurants del Camp de Tarragona, oferint menjar asiàtic, italià, americà, basco-navarrès i mediterrani i una àmplia carta de plats i menús per degustar a casa. La plataforma disposa de la possibilitat de registrar-se com a restaurant i, d’aquesta manera, donar-se d’alta en el servei. A banda també es pot sol·licitar l’alta a la plataforma mitjançant correu electrònic (info@eatworks.es) o trucant al 622864537 / 877659756.

Comentarios
Multimedia Diari