El pla de mitjans digital de l'IL3-UB serà desenvolupat per l'agència NothingAD

24 septiembre 2019 09:58 | Actualizado a 24 septiembre 2019 09:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'agència NothingAD va resultar guanyadora del concurs convocat per l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona per encomanar el pla de mitjans online corresponent als seus programes de postgrau 2019, el qual comptarà amb un pressupost de 180 000 €. 

L'adjudicació del pla de mitjans online de l'IL3-UB a NothingAD obeeix a la superació dels seus competidors en el concurs públic convocat amb aquesta finalitat, amb una qualificació mitjana de 89,56 sobre 100. D'entre els resultats obtinguts destaca la seva nota a l'apartat tècnic: un 44 sobre 50, sent la més alta de totes les empreses aspirants. 

La tasca que té NothingAD és la gestió de mitjans online de l'IL3-UB, la qual cosa abasta més de 50 programes de postgrau 2019, tant presencials com online i d'àmbit nacional i internacional. 

NothingAD, que ja havia treballat anteriorment amb escoles de negocis, serà, per tant, l'encarregada de desenvolupar l'estratègia de campanya dels programes i màsters que l'IL3-UB imparteix als seus alumnes a Espanya i part de Llatinoamèrica. 

Des de NothingAD ens confirmen que ja es troben immersos en la seva nova tasca, la qual inclou tasques d'implementació, inversió mediàtica, optimització i seguiment dels resultats obtinguts, amb especial èmfasi en el retargeting. 

NothinAD des de dins 

El personal de NothingAD no podria estar més il·lusionat amb la gestió de mitjans en línia que els ha encomanat l'IL3-UB. El seu director, Ferran Burriel, assenyala que: "Que una de les millors 15 millors escoles de negoci a Espanya, amb l'aval d'Universitat de Barcelona (UB), hagi confiat en nosaltres, suposa un gran honor, una gran responsabilitat, però també una gran oportunitat per a continuar demostrant que, des d'una agència com la nostra podem oferir el millor servei, la millor atenció, i els millors resultats".  

En la mateixa línia es pronuncia el seu director d'estratègia, Marc Enric Vidiella, en afirmar que "tenir l'oportunitat de treballar per a una marca tan assentada com IL3-UB, amb la diversitat de programes i cursos, és una cosa tremendament estimulant i plena de reptes. Estem convençuts que junts aconseguirem uns excel·lents resultats". 

NothingAD va veure la llum el 2007 i, tot i que en aquell moment estava dedicada a la publicitat digital (que llavors tot just rebia l'atenció de les grans empreses), va acabar evolucionant fins a esdevenir una agència certificada centrada en l'inbound marketing que fa de la captació i conversió de leads la seva especialitat. 

La dilatada experiència de NothingAD suma ara a l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona a la seva llista de clients, la qual inclou empreses, tant del sector públic com del privat, entre les quals podem destacar: Generalitat de Catalunya, AMB, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Tarragona, Grup Suez, Aura Energía, Institut Català de Finances, TV3, Avalis, Loteria de Catalunya, Institut Català de la Retina, The Bath Point, Aquaclean o Thomson Reuters 

Comentarios
Multimedia Diari