L’associació Ocre Oro organitza un sopar solidari al Restaurant Solric en favor d’Afanoc

L’acte tindrà lloc el proper 14 de juny a l’històric establiment de Tarragona i tindrà un preu de 65 euros

10 junio 2019 10:20 | Actualizado a 10 junio 2019 10:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació artística Ocre & Oro organitza un sopar gala benèfic al Restaurant Solric de Tarragona amb l’objectiu de recaptar fons en favor de la secció territorial de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Tarragona (Afanoc). L’esdeveniment tindrà lloc el proper 14 de juny a l’històric restaurant tarragoní, situat a la Via Augusta de Tarragona, a partir de les 20 h.

La voluntat del sopar benèfic és aconseguir recursos per a la Casa dels Xuklis, un projecte d’Afanoc que ofereix allotjament gratuït per als pares de nens que han d’estar ingressats a centres hospitalaris de Barcelona per rebre el tractament, i garantir així que puguin acompanyar els infants durant tot el procés.
 

L’esdeveniment inclourà l’exposició i venda de diverses obres d’art proporcionades per Ocre & Oro, els beneficis de la qual es destinaran a Afanoc. El Restaurant Solric, per la seva banda, que col·labora amb l’esdeveniment facilitant l’espai per a la seva celebració, ha preparat un elaborat menú de gala per a tots els assistents i que tindrà un preu de 65 euros, que es destinaran també a aquesta iniciativa solidària.

La nit comptarà també amb la presencia de Miguel Javaloy, delegat d’Afanoc a Tarragona, que exposarà la gestió de l’entitat i els detalls de la seva tasca i del projecte de la Casa dels Xuklis, així com el seu paper clau per evitar la fatiga emocional que les famílies de nens que pateixen aquesta greu malaltia poden experimentar.

Les reserves per aquest sopar gala benèfic ja estan obertes, i es poden realitzar fins al dijous 13 de juny al telèfon 977 232 032 i al correu electrònic solric@restaurantsolric.com.

Ocre & Oro és una associació dedicada a l’impuls d’iniciatives artístiques en totes les seves vessants. Solric, és un establiment de referència a Tarragona, amb més de mig segle de trajectòria, i un dels espais de referència per a la celebració d’esdeveniments a la ciutat. El restaurant s’ha sotmès recentment a una reforma i ofereix diversos serveis i espais als seus clients, a més d’adaptar-se a tot tipus de grups i necessitats.

Comentarios
Multimedia Diari