Concierto de corales en la Cripta de l’Ermita de Cambrils

Choir concert at the hermitage crypt in Cambrils
Concert de chœur à la crypte de l’ermitage de Cambrils

03 mayo 2018 14:08 | Actualizado a 03 mayo 2018 14:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El domingo 6 de mayo a las 19 horas en la Cripta de l’Ermita de Cambrils, dentro de los actos de conmemoración de los 50 años de la Coral Verge del Camí, encontramos el concierto de la Roda de Corals de la Federació Catalana d’Entitats Corals, de las comarcas tarraconenses. Es un concierto gratuito con la Coral Noves Veus de Vinyols, la Coral Flor de Lis de Montblanc, la Coral Espluguina de l’Espluga de Francolí y la Coral Verge del Camí de Cambrils. 

e. On Sunday, May 6th at 7:00 pm at the crypt of the hermitage in Cambrils, as part of the events commemorating the 50th anniversary of the choir Verge del Camí, we can enjoy the Roda de Corals concert of the Federació Catalana d’Entitats Corals (Catalan Choir Association), where choirs from the Tarragona region will participate. It is a free concert in which the Coral Noves Veus of Vinyols, the Coral Flor de Lis of Montblanc, the Coral Espluguina of l’Espluga de Francolí and the Coral Verge del Camí from Cambrils will participate.

f. Le dimanche 6 mai à 19h00 à la crypte de l’ermitage de Cambrils, dans le cadre des événements commémorant le 50ème anniversaire de la chorale Verge del Camí, nous pouvons profiter du concert Roda de Corals de la Federació Catalana d’Entitats Corals (Catalan Choir Association), où participeront des chorales de la région de Tarragone. C’est un concert gratuit auquel participeront le Coral Noves Veus de Vinyols, le Coral Flor de Lis de Montblanc, le Coral Espluguina de l’Espluga de Francolí et le Coral Verge del Camí de Cambrils.

Comentarios
Multimedia Diari