Manifest de suport a Carme Forcadell, empresonada a Mas d'Enric

Signada per diputats de diversos països del món i que serà presentat públicament aquest dijous

11 diciembre 2018 18:11 | Actualizado a 11 diciembre 2018 18:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diputats de diversos països del món subscriuen un manifest de suport a l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, empresonada a la presó tarragonina de Mas d'Enric (El Catllar), que serà presentat públicament a l'auditori de la cambra en un acte que tindrà lloc dijous i en el que intervindrà la presidenta del Parlament de Gal·les, Elin Jones.

El manifest serà donat a conèixer el dia 13, així com els suports amb els quals compta, però segons ha indicat el Parlament en un comunicat, el text de suport a Forcadell, que es troba a la presó des de fa 294 dies acusada de rebel·lió, ha estat promogut pels expresidents Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert.

En el transcurs de l'acte, es donarà lectura al manifest, s'anunciaran alguns dels noms de diputats que ja l'han subscrit i prendran la paraula, tant la president del Parlament de Gal·les, com l'actual president del parlament català, Roger Torrent.

El document està dirigit únicament a diputats -i parlamentaris, en general- de tot el món, i en ell es denuncia l'empresonament de Carme Forcadell i es reclama la seva immediata posada en llibertat, segons ha precisat el Parlament en el seu comunicat.

Després de l'acte de presentació del manifest els seus promotors preveuen seguir donant-lo a conèixer per tot el món, a fi de recollir nous suports de parlamentaris.

Comentarios
Multimedia Diari