El Pessebre Vivent Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys es trasllada a un bosc i incorpora noves escenes

La plaça de l’Església del municipi, on s’ha representat les darreres edicions, havia quedat petita

11 diciembre 2018 09:29 | Actualizado a 11 diciembre 2018 09:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els dies 22 i 23 de desembre (de 18.00 a 20.00 hores) seran les representacions del Pessebre Vivent Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys. A l’espectacle participen un total de 50 muntadors i 100 figurants que donen vida als diferents quadres del Pessebre Vivent.

La plaça de l’Església del municipi, on s’ha representat les darreres edicions, havia quedat petita. Per aquest motiu, la representació s’ha traslladat al Bosc de Can Pau. És una zona de bosc envoltada de vinyes i oliveres. El paratge natural permet viure un pessebre en un entorn natural del Penedès. 

Els quadres que s’hi representen també han augmentat. Destaca l’estrena d’un seguit d’escenes parlades amb textos de Josep Maria Folch i Torres.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada per 4 euros fins al 14 de desembre en diferents establiments del municipi. A taquilla tindran un preu de 5 euros. 

El Pessebre Vivent Xarel·lo està organitzat per l’Agrupament Escolta Els Xarel·los, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i diferents entitats, empreses i veïns implicats en un acte que ja és un símbol al Baix Penedès.

Comentarios
Multimedia Diari