Deltebre i Tortosa obren nous equipaments de promoció turística

El centre EbreTerra de Deltebre vol ser una proposta innovadora on conflueixin la descoberta dels municipis i els seus atractius turístics, la gastronomia i la dinamització

19 mayo 2017 23:10 | Actualizado a 24 diciembre 2019 17:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Coincidint amb la Setmana Santa , Deltebre i Tortosa posen en marxa dos nous equipaments de promoció i dinamització turística: l’EbreTerra, Centre d’Inspiració Turística, i la primera oficina de turisme de la Generalitat a l’Ebre, respectivament.

A Deltebre, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, va ser l’encarregada d’inaugurar un equipament promogut pel Consell Comarcal del Baix Ebre que obrirà portes aquest dimecres 1 d’abril, tot i que encara queden per posar a punt els darrers serrells del projecte. El centre, que ha tingut un cost aproximat d’1,5 milions d’euros, pretén donar servei i informació als turistes a través de les noves tecnologies. També els permetrà adquirir o reservar diferents activitats o productes turístics que es realitzin al territori.

Més enllà de la informació i atenció al turisme, el centre també té la vocació d’assessorar els professionals del sector i ser un centre de formació i inserció laboral. En aquest sentit, properament s’hi preveu dur a terme un curs d’operacions bàsiques de cuina que tindrà lloc en una aula on hi ha ubicades 15 cuines industrials. Per al president del Consell del Baix Ebre,Lluís Soler, es tracta d’un espai «de referència i de valor afegit per al conjunt de les Terres de l’Ebre».

Actes culturals

EbreTerra disposa d’una sala d’exposicions i conferències i, paral·lelament, també ha permès adequar la Plaça dels Sequers amb la incorporació d’un escenari reversible amb el qual es podran realitzar, a l’exterior, actuacions, obres de teatres i concerts. També s’ha erigit una escultura, a càrrec d’un artista del municipi de Deltebre Andreu Bertomeu, que simula l’acció que realitzaven els pagesos del Delta a l’hora d’assecar l’arròs.

El centre, que estarà obert a partir d’aquestes vacances de Setmana Santa, tindrà un horari de dilluns a diumenge, pel matí, de 10h a 14h, i per la tarda, de 16.30h a 20h. Amb la finalitat de donar a conèixer EbreTerra a la ciutadania del territori, es realitzarà una setmana de portes obertes.

Comentarios
Multimedia Diari