Doctor Prats i Joan Rovira obriran les Festes de la Candelera

El concert tindrà lloc dissabte vinent, 26, a les 00.30 h, a l’envelat de la Festa Major, i ja hi ha entrades a la venda

19 enero 2019 10:12 | Actualizado a 05 febrero 2019 13:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concert de Doctor Prats és el plat fort de la Candelera 2018. Un espectacle musical que tindrà lloc dissabte, 26 de gener, i que servirà de tastet perquè els veïns i veïnes de l’Ametlla de Mar agafin forces per la Festa Major de la Candelera, que se celebraran al municipi entre el dia 1 i 5 de febrer. La mateixa nit, també actuarà a l’Ametlla el cantautor ebrenc Joan Rovira, acompanyat per la seva banda.
Són els dos caps de cartell de la Candelera, una festa que aposta per músics catalans que faran vibrar el públic amb el seu espectacle. Doctor Prats, presentant al territori el seu nou disc ‘Venim de lluny’, una música fusió que combinarà amb els temes propis de Joan rovira, qui oferirà els seus millors èxits i un petit avanç del seu pròxim disc.

El concert tindrà lloc a les 00.30 h a l’envelat de festa Major (Moll de Ponent, Port pesquer). Les entrades anticipades ja estan a la venda i es poden adquirir per 10 euros a l’ajuntament del municipi o a través de la web www.visitametllademar.com. També es podran adquirir el mateix dia a taquilla per 12 euros.

De l’1 al 5 de febrer
El concert obrirà la part més musical de la festa, que continuarà el dia 1 de febrer amb el grup de pop-rock Apache. A l’Ametlla també hi ha una gran tradició per les orquestres i els grups de versions. El dia 2 serà el torn de l’Orquestra Pasarela, el 3 d’Hotel Cochambre i el 4 de Nueva Alaska, que recuperarà la sessió del ball de tarda. Dintre de la programació musical, també s’inclou una actuació musical infantil amb la musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, un concert del Palamós Gospel Choir dins els actes d’agermanament amb aquesta població, i els concerts de la Banda de la Cala i dels grups locals Nautilus i los Cráneos.

Comentarios
Multimedia Diari