Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Caricatura de l’últim debat

09 mayo 2024 18:40 | Actualizado a 10 mayo 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cada candidat triava al principi del debat un dels rivals per fer-li una pregunta. El més interpel·lat va ser Josep Rull. Tanmateix, el nou prototip de debat no va servir gaire per treure de la somnolència els espectadors.

L’últim debat a TV3 entre els candidats a les eleccions catalanes ha introduït alguna innovació al format televisiu per fer-lo més distret

L’elevat nombre d’indecisos que diuen les enquestes s’haurà incrementat encara més. Ficats a innovar, m’hi he afegit i per fer la crítica de la disputa he demanat a un català nouvingut, colombià d’origen, sense opinió formada sobre la política catalana, que em descrigui amb to caricaturesc la impressió que li ha causat cada candidat sense saber de quin peu calça cadascú.

Salvador Illa: «Parece que esté oliendo un pedo». Pere Aragonès: «Un hamster con la boca llena. Un carapatata». Josep Rull: «Pone el rostro de cuando te da el viento en la ventanilla del coche». Ignacio Garriga: «Le tiran las orejas». Laia Estrada: «Cariconeja. Un roedor comiendo zanahorias». Jéssica Albiach: «Una oruga de tomatera». Carlos Carrizosa: «Tiene algo raro. ¿Cómo le ponen este apellido a esta persona?». Alejandro Fernández: «Levanta los ojitos como una garza».

Comentarios
Multimedia Diari