Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Tenim visió metropolitana?

    11 abril 2024 18:32 | Actualizado a 11 abril 2024 23:28
    Mònica Just
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Em pregunto si tenim visió metropolitana. Sé que hi estem treballant i que les batalles de campanar, en principi, han quedat enrere. També que tenim una taula de treball i que les principals administracions de casa nostra van a una.

    M’inquieta també veure com es traduirà tot plegat més enllà de declaracions d’intencions i de reunions de treball. En l’àmbit de la mobilitat i les infraestructures, per exemple, necessitem serveis compartits i mancomunats. Sembla que tot va per bon camí i s’han fet moltes fotos de família –això que no falti– que així ho il·lustren.

    Però la ciutadania, més enllà de posades en escena, necessitem que ens ho aterrin una mica més. L’alcalde de Tarragona i l’alcaldessa de Reus manifestaven ahir la voluntat de fusionar les seves empreses municipals en el futur horitzó metropolità. Però una flor no fa estiu. Ens calen més propostes.

    Propostes amb una previsió de calendari i desenvolupament. Serem capaços de planificar la cultura de manera mancomunada? I més enllà de les administracions, el teixit econòmic i empresarial s’hi sumarà? Com ho faran? Com es traduirà això per al conjunt de la ciutadania?

    Comentarios
    Multimedia Diari