Festival de música amb denominació d’origen Reus

Sis grups de la ciutat van actuar a la plaça de la Llibertat amb poca afluència de públic

23 septiembre 2018 15:57 | Actualizado a 23 septiembre 2018 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La plaça de la Llibertat va tornar a convertir-se ahir en l’epicentre de l’activitat musical de les festes de Misericòrdia. Però si divendres, amb Joan Masdéu i SAU30, la plaça va estar plena a vessar, ahir, amb l’actuació de fins a sis grups de la ciutat fins passada la mitjanit no va rebre el mateix escalf.

La falta de públic, de fet, va fer endarrerir mitja hora l’inici dels concerts. Ariel Santamaria no va pujar a l’escenari fins a les 19.30h. Amb tot, a mesura que els acords dels peculiars temes del músic més juantxi de Reus anaven sonant, la gent s’anava acostant. 

De fet, la plaça de la Llibertat oferia un bon aspecte quan va arrancar l’actuació de Nus, que a ritme de rock, va fer ballar bona part dels assistents, la majoria famílies. Però a partir d’aleshores, la gent va marxar a sopar, i el pop d’Albert Basora i, just després, el de Marc Cortadelles, es va quedar pràcticament orfe de públic. 

A les 23.00 h arrancava un dels plats forts de la nit, l’actuació de Maika Barbero, que es va donar a conèixer amb el programa de televisió La Voz. Precisament, amb la seva espectacular veu i el seu tarannà rocker va conquerir, sense embuts, el centenar de persones que es trobaven a la plaça de la Llibertat. 

La gent jove no es va deixar veure en cap moment de la tarda i el vespre. S’esperaven al concert que tancava la nit, el de la banda de ska Terra Ferma, que el passat mes de març van publicar el seu primer disc, Un Brot de Llum. 

Comentarios
Multimedia Diari