Presenten el projecte del pavelló del Roseta Mauri de Reus

L’Ajuntament ha donat a conèixer el projecte executiu de l’equipament que estarà llest entre 2019-2020 i tindrà la pista unida amb el centre

19 junio 2018 09:38 | Actualizado a 19 junio 2018 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament, amb l’alcalde Carles Pellicer al capdavant, ha donat a conèixer el projecte executiu del pavelló esportiu annex a l’Institut Roseta Mauri a la comunitat educativa del centre i a les associacions de veïns de la zona.

El projecte d’aquest pavelló estava inclòs al pla pilot de la Generalitat per construir pavellons poliesportius annexos a centres educatius, un pla que es va paralitzar a causa de la situació econòmica, tot i que el Govern havia aprovat ja una subvenció inicial destinada a aquest projecte.

És en aquest punt on el consistori assumeix ara el compromís de finançar la redacció del projecte executiu del Molinet amb una part del superàvit dels comptes municipals de 2017, amb un import de 70.000 euros. La redacció del projecte es farà enguany i la previsió d’execució de les obres és entre els anys 2019-2020.

Està previst que  aquest pavelló tingui una superfície de 2.719 metres quadrats amb una pista poliesportiva i connexió directa amb el centre educatiu.

Cal recordar que la construcció d’aquest pavelló és fruit de l’acord entre el govern municipal i el PSC per destinar el gruix del romanent de la liquidació dels comptes municipals de 2017 a la construcció de dos polilleugers (el de Joan Rebull i un altre a l’Escola Cèlia Artiga) i la redacció del projecte executiu del pavelló del Molinet.

Les instal·lacions esportives projectades són una aposta per cobrir la ciutat d’instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius.

Comentarios
Multimedia Diari