Ballesteros destaca la feina de l’equip d’atenció a la infància i l’adolescència de TGN

L'alcalde de Tarragona ha inaugurat aquest matí a Casa Canals La jornada commemorativa dels 30 anys

11 diciembre 2018 13:28 | Actualizado a 14 diciembre 2018 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat aquest matí a Casa Canals La jornada commemorativa dels 30 anys de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència Municipal. Aquest servei es va iniciar l’any 1988 i treballa per prevenir, diagnosticar i fer el seguiment dels infants i adolescents de 0 a 18 en situació de risc greu o desemparament.

L’alcalde ha destacat la “gran tasca que durant 30 anys han fet aquests equips de professionals. Tarragona va ser una de les grans capitals que assumir el repte de la creació de l’EIAI”. Ballesteros ha recordat la seva etapa quan va estar al capdavant de l’àrea d’ocupació. “30 anys després la desocupació entre els joves és tan alta com quan vam començar”, ha reconegut l’alcalde Ballesteros. “Ens podem sentir especialment orgullosos d’haver mantingut aquest servei viu, en forma i amb un nivell de professionalitat encomiable”, ha conclòs.

Per la seva part, el director territorial de Serveis Socials de la Generalitat, Francesc Tarragona, ha destacat “el treball en xarxa tan important que fan a l’EIAI. És una feina que surt de baix cap dalt i treballant en equip”.

La Jornada s’ha iniciat a les 10 hores,  amb la conferència que ha pronunciat el Dr. Ferran Casas amb el títol: “Els EAIA a la multifacètica història de la protecció a la infància a Catalunya”. A continuació, s’han celebrat tallers de treball entre els participants. Finalment, a les 14.00h., la consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Ana Santos, clourà la jornada.

L’EAIA municipal de Tarragona depèn orgànicament de l’IMSST de Tarragona i funcionalment del SAIA/DGAIA, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

Comentarios
Multimedia Diari