El Temps a Tarragona: Alerta per pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 18 d'octubre

17 octubre 2018 18:16 | Actualizado a 25 octubre 2018 13:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

S'esperen precipitacions a qualsevol punt del territori, sobretot al quadrant nord-est al matí. Al llarg de la tarda s'aniran restringint fins a la meitat sud del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants al quadrant nord-est i al terç sud. A més, localment aniran acompanyades de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima se situarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC a la resta. La màxima voltarà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà el vent de component nord i est d'intensitat moderada amb cops forts, sobretot al litoral central on hi haurà cops molt forts.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat tret del terç sud on estarà molt ennuvolat o cobert. A partir del mig dia la nuvolositat augmentarà de sud a nord i quedarà molt ennuvolat o cobert arreu tret del terç nord on hi haurà els núvols menys compactes.

Comentarios
Multimedia Diari