El Temps a Tarragona: Cap de setmana plujós

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 19 de gener

18 enero 2019 19:11 | Actualizado a 18 enero 2019 19:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert en general, però sobretot de matinada i de nou a partir de mitja tarda, quan la nuvolositat serà més abundant i compacta. En canvi, al matí els núvols seran alts i prims i hi haurà ressol, amb estones de sol.

Temperatures

Temperatura mínima en descens lleuger arreu. La màxima serà semblant o lleugerament més alta. La mínima quedarà entre -8 i -3 ºC al Pirineu i el Prepirineu, -3 i 2 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 2 i 7 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, el Prepirineu i Ponent, entre 7 i 12 ºC a la resta de l'interior, i entre 10 i 15 ºC al litoral i el prelitoral.

Precipitacions

A partir del final de la tarda arribarà precipitació per ponent que durant la resta del dia s'estendrà a la meitat oest. La precipitació serà extensa en aquest sector, feble i minsa, o localment poc abundant al vessant sud del Prepirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 1000 metres, per bé que a punts del vessant sud del Pirineu, del Prepirineu i del nord de la depressió central podrà baixar fins als 600 metres.

Tendència per a demà

Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a migdia, a partir de llavors la nuvolositat minvarà d'oest a est i tendirà a quedar restringida al vessant nord del Pirineu, punts del litoral nord i central, del prelitoral sud i de l'altiplà central.

Comentarios
Multimedia Diari