El Temps a Tarragona: Dijous ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dijous 17 de gener

16 enero 2019 14:13 | Actualizado a 16 enero 2019 15:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà per l'oest del país i deixarà el cel poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans. Al llarg del matí s'ennuvolarà progressivament d'oest a est i a partir de migdia quedarà entre mig i molt ennuvolat en conjunt, puntualment cobert. Al final del dia la nuvolositat minvarà per l'oest del territori i tendirà a quedar restringida al vessant nord del Pirineu i sector central del litoral i prelitoral. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot al seu sector central, i fins a migdia hi haurà estrats baixos a Ponent.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, tret del litoral on serà semblant. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, -3 i 2 ºC al Prepirineu, la Depressió Central i el prelitoral nord, 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La màxima voltarà entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, el Prepirineu i la Depressió Central, les més baixes al vessant nord, i entre 8 i 13 ºC a la resta.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat. A l'Empordà la tramuntana entrarà més reforçada a partir de la tarda, quan hi haurà cops forts a l'extrem nord. A les Terres de l'Ebre bufarà el mestral amb algun cop fort al llarg del dia. A banda, hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a la depressió Central, a valls del Prepirineu i a punts del sector central del litoral.

Tendència per a demà

De matinada estarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu, el sector central del litoral i a sobrevent del prelitoral sud, on hi haurà intervals de núvols baixos que tendiran a desaparèixer, tret de punts aïllats del nord del litoral central i sud de la costa Brava on seran persistents. Al llarg del matí hi haurà un augment general de núvols alts i mitjans d'oest a est que deixaran el cel entelat arreu. Al final del dia la nuvolositat es farà més abundant i compacta per l'oest.

Comentarios
Multimedia Diari