El Temps a Tarragona: Dilluns tranquil i assolellat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 18 de febrer

17 febrero 2019 19:37 | Actualizado a 18 febrero 2019 18:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, tot i que hi haurà núvols baixos al litoral i al prelitoral, més abundants i compactes fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda. A més, a punts de la depressió central també n'hi haurà fins a mig matí.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant a excepció del litoral, prelitoral i vall de l'Ebre on serà lleugerament més alta. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima oscil·larà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -5 i 0 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre -2 i 3 ºC al prelitoral i entre 1 i 6 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta i es mourà entre 13 i 18 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé a cotes altes i mitjanes del Pirineu i del Prepirineu la visibilitat serà excel·lent. Malgrat tot, hi haurà bancs de boira o boirina fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda al litoral, al prelitoral, a la vall de l'Ebre, al sud de Ponent i a l'oest de la depressió Central.

Vent

A l'interior del país el vent bufarà fluix i serà variable al principi i al final del dia, amb intervals de calma matinals, i de component sud al centre del dia. Al litoral hi haurà terral fins a mig matí i bufarà fluix i variable de component sud a la Costa Brava. A partir de llavors, el vent bufarà fluix amb algun cop moderat de component est a la meitat sud del litoral i de component sud a la resta. Al final del dia, al litoral el vent quedarà fluix amb terral nocturn i persistirà el component sud a la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari