El Temps a Tarragona: Sol i fred

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 12 de gener

11 enero 2019 18:16 | Actualizado a 11 febrero 2019 19:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i així, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos fins a mitja tarda i mig ennuvolat a partir d'aleshores; així com fins a migdia es formaran alguns núvols alts i mitjans a sotavent de la serralada. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud i a Ponent.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà de manera lleugera o puntualment moderada; tot i això, en algunes fondalades i zones arrecerades del vent serà semblant o lleugerament més baixa. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. La mínima quedarà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, el Prepirineu, la depressió Central i el Prelitoral nord, entre -4 i 1 ºC a la resta del Prelitoral, i entre -1 i 4 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, i entre 8 i 13 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general, tot i que serà localment regular o dolenta per bancs de boira fins a mig matí a sobrevent del prelitoral sud i a l'Altiplà Central. A més, serà regular o puntualment dolenta al vessant nord del Pirineu fins a mitja tarda.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, tot i que serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central, interior del quadrant nord-est, nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Al nord del cap de Creus hi haurà cops forts i molt forts de tramuntana, mentre que a les terres de l'Ebre hi haurà ratxes fortes de mestral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims en general. Tot i això, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos; així com a sotavent de la serralada hi haurà bandes de núvols mitjans. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud i a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari