El Temps a Tarragona: dilluns, sense gaires canvis

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 10 de desembre

09 diciembre 2018 15:01 | Actualizado a 09 diciembre 2018 17:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans. De matinada hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu, mentre que fins a mig matí n'hi haurà al nord de la depressió central, a valls del Prepirineu és possible que a punts de l'interior de la serralada prelitoral sud. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos al nord del litoral i prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est que seran dispersos i locals fins a migdia i més extensos a partir de la tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, prelitoral nord i prelitoral central i entre 5 i 10 ºC a la resta. La temperatura màxima serà més baixa i es mourà entre 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral i entre 9 i 11 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Entre bona i excel·lent, malgrat que fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina al nord de la depressió Central, a valls del Pirineu i Prepirineu, i possiblement l'interior de la serralada prelitoral sud. Independentment, serà entre regular i dolenta a cotes mitjanes del vessant nord del Pirineu durant les primeres hores del dia.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts a la meitat sud del país, Empordà i cims del Pirineu, amb cops molt forts al terç sud del territori, Pirineu, Prepirineu i nord de l'Empordà fins a primera hora del matí. A partir de llavors anirà perdent força, tot i que es mantindrà el mestral a les Terres de l'Ebre i la tramuntana al nord del litoral de l'Empordà, ambdós entre fluix i moderat. A la resta del litoral s'anirà imposant el component sud fluix amb algun cop moderat, mentre que a la resta de l'interior el vent serà variable amb estones de calma.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims. A parit de llavors augmentaran i durant la tarda deixaran el cel mig ennuvolat, fins i tot amb l'arribada algun núvol mitjà a darrera hora del dia per l'oest. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos fins a migdia a punts de la depressió Central, sector central del litoral i prelitoral, valls del Prepirineu tot i que és possible que siguin persistents durant tot el dia a punts del nord de la depressió Central i punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari