Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Junts contra els coloms

02 mayo 2024 20:13 | Actualizado a 03 mayo 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un informe encarregat per l’Ajuntament de Tarragona l’any passat analitza el fluxe de moviments que realitzen diàriament aquestes aus urbanes.

L’estudi certifica una evidència axiomàtica: el Port de Tarragona és el principal focus d’atracció dels coloms perquè el gra que cau de les operacions de càrrega i descàrrega suposa un suculent festí per a tota mena d’ocellam.

Un reportatge de Carla Pomerol detallava que en només una franja de tres hores, quatre mil coloms es desplacen del centre de la ciutat al Port, una xifra que al cap del dia es multiplica per vuit.

Les bones relacions entre Reus i Tarragona han sofert un entrebanc inesperat per culpa d’un problema crònic: la plaga de coloms

Tanmateix, allò que més ha preocupat l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, és que, segons el referit informe, també fan cap al Port els coloms de Reus. En un to sorneguer, però sense dissimular la preocupació, l’alcalde s’exclama: «Venen a Tarragona, mengen, es caguen i se’n tornen a Reus!».

L’episodi és demolidor si algú vol emprar-lo com a metàfora d’altres tensions entre ambdues ciutats. Esperem, però, que la unitat, a més de crear l’àrea metropolitana, serveixi també per erradicar la colomassa.

Comentarios
Multimedia Diari