Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Per un sarpat de vots

03 mayo 2024 19:27 | Actualizado a 04 mayo 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Adiferència d’alguns debats que són una cataplasma, el litigi verbal organitzat per RTVE entre els candidats a la Generalitat va resultar fins i tot divertit, com passa sempre a les controvèrsies on participa el tarragoní Alejandro Fernández. Una de les senyes del debat va ser l’especial malícia entre partits que pugnen pel mateix espai electoral. En un moment de les hostilitats, Carlos Carrizosa (Ciutadans) va engegar un retret a Fernández (PP), alhora que negava que fos el seu objectiu. «¡Cómo que no! –s’exclamà Fernández–. Si lleva toda la noche metiéndose conmigo».

Aragonès exhibeix gestió. Salvador Illa se sent president. Jordi Rull seria un bon Molt Honorable. Alejandro Fernández no defrauda

També van anar a matadegolla els partits independentistes entre ells, mentre Salvador Illa s’ho mirava des del mig de l’hemicicle del plató. RTVE va explicar que la ubicació dels candidats es va fer per sorteig. També la sort va afavorir Illa per projectar una imatge de centralitat. Va sobrar la pregunta sobre amb qui pactaran. No ho sabran fins que no acabi el recompte. Per rematar, una altra ocurrència de Fernández: «Si siempre gobernara la izquierda todavía iríamos en carro y con taparrabos».

Comentarios
Multimedia Diari