Albert i Júlia Casado: «Esperem poder gaudir del Griu al màxim»

Els més joves afronten amb la màxima il·lusió les festes després de dos anys sense poder viure-les

16 septiembre 2022 16:34 | Actualizado a 19 septiembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Què seria de Santa Tecla sense els més petits de la casa? L’any 2019, la Santa Tecla Petita va incorporar a la seva cercavila el Griu Petit. La Júlia i l’Albert Casadó en són dos dels seus integrants des de fa un any. «M’hi vaig apuntar per una amiga, i ara el portem molt ben coordinades», explica la Júlia, qui al costat del seu germà reconeix esperar amb una especial il·lusió la Festa Major d’aquest 2022. «Esperem gaudir-la al màxim, ja que l’any passat vam poder fer ben poca cosa per la Covid-19», recalca l’Albert, qui explica a la trobada de la plaça del Fòrum amb el Diari que li encanta «tocar el timbal» perquè «em sento lliure i noto que ho puc fer tot».

Pel que fa a la celebració de la patrona de la ciutat, la Júlia comenta que «és un moment per gaudir i passar-ho bé. És la meva festa preferida, i enguany podrem sortir amb el Griu», indica. De la mateixa manera s’expressa l’Albert, que qualifica aquests dies com de «molt importants».

La Júlia destaca sentir-se «molt emocionada» per poder portar la bèstia, i recorda que també es va animar a fer el pas «després que la Víbria em cremés una mica». Ara, assegura estar amb un equip «increïble» al Griu, encarant les festes amb l’objectiu «d’aprofitar-les al màxim».

Comentarios
Multimedia Diari