Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El porró Firagost 2022 estarà disponible com a edició limitada durant la fira

Ha estat dissenyat pel vidrier Rafa Abdón amb la col·laboració del Forn del Vidre de Vimbodí

| Actualizado a 01 agosto 2022 12:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls encarrega al mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, el porró commemoratiu de la 66a Fira Exposició del Camp Català 2022 de Valls. Es tracta d’una edició limitada de 23 porrons de vidre, que es posaran a la venda per la Firagost.

Rafa Abdón, un dels més prestigiosos mestres vidriers d’Europa, s’ha inspirat en els colors de les fruites d’estiu per fer aquest porró amb filigranes de colors. Fruites dolces i àcides, que conformen un cordó verd al broc del porró com un arrelament a la planta que les ha vist néixer. Un homenatge a l’equilibri de la natura que ens obsequia amb aquesta meravella de colors frescos i estiuencs. Beure vi a galet amb aquest porró ha de ser un plaer estètic i aromàtic.

El porró Firagost 2022 és una peça artística de vidre bufat, feta al Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. És un disseny de vidre transparent amb aplicació de filigranes de colors vermells i ataronjats; el broc és obert amb un cordó de vidre verd fosc que li dona elegància i seguretat en agafar-lo i enlairar-lo fins i tot si està mullat. És un porró contemporani de gran bellesa artística: una peça d’art exclusiva.

Del porró Firagost 2022 se n’ha fet una edició limitada de 23 exemplars, dels quals tres estan destinats als premis Ambaixador@ del porró 2022, Porronaire d’Honor 2022 i Restaurant porronaire d’Honor 2022. La resta de porrons es posaran a la venda a partir de la Firagost. Tots els porrons estan signats per Rafa Abdón i identificats com a porró 2022. S’ha dissenyat una capsa de cartó exclusiva pel transport segur d’aquesta peça de vidre artístic.

El porró es podrà comprar a la Cambra de Comerç de Valls, a la botiga d’objectes de regal Edelweiss situada al carrer Manuel González Alba número 7 de Valls (a tocar del Pati) i també des del web de la Cambra de Comerç de Valls https://cambravalls.com a la botiga en línia https://cisterbooks.cat. El preu de venda és de 75 Euros (IVA inclòs).

Amb el porró Firagost 2022, Rafa Abdón i el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí continuen col·laborant amb la Firagost de Valls, tal com ho han fet els darrers anys amb el mestre vidrier Paco Ramos, autor dels porrons que s’obsequiaven en els concursos de beure en porró de la Firagost. Aquesta, però, és la primera vegada que es fa una edició de porrons exclusiva per a la venda al públic.

Comentarios
Multimedia Diari