Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Salou il·luminarà els seus carrers per Nadal a partir del divendres 2 de desembre

  L’ajuntament posposa una setmana l’encesa de la il·luminació per tal de sensibilitzar sobre l’estalvi energètic

  29 noviembre 2022 14:08 | Actualizado a 29 noviembre 2022 14:30
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Salou donarà el tret de sortida al període nadalenc, amb la tradicional encesa de les llums dels carrers i de l’arbre de Nadal, aquest proper divendres, 2 de desembre.

  L’arbre, que es col·locarà a la cruïlla de carrer Barcelona, amb Via Roma, oferirà, cada tarda, a les 19 h, fins al 6 de gener, un espectacle diferent de llums i colors, amb clàssics de la música pop i nadalenca. També s’il·luminaran les llums nadalenques al nucli comercial i al centre de Salou.

  $!Cartell de les diferents activitats duarant l’encesa. Foto: Ajuntament de Salou

  Enguany, com a novetat, i amb l’objectiu de contribuir a l’estalvi energètic i complir el decret llei de mesures d’estalvi energètic, Salou posposa una setmana l’encesa de la il·luminació. Normalment, es feia el darrer divendres de novembre i, aquesta vegada, es farà el primer divendres de desembre.

  A més, els llums s’apagaran una hora abans a la nit, en lloc de la 1 de la matinada, a les 12 de la nit. Tot això comportarà un estalvi de 90 hores de funcionament, un 26% menys.

  Cal recordar que els motius ornamentals d’il·luminació nadalenca són LED i estan fabricats amb material 100% reciclat: motius fabricats amb alumini lleuger, 100% reciclable, de màxima qualitat, evitant el màxim de soldadures, i respectuós amb el medi ambient.

  Comentarios
  Multimedia Diari