Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Torredembarra ja gestiona directament la recollida d’oli domèstic

Fins ara el servei el feia el Consell Comarcal del Tarragonès

| Actualizado a 23 junio 2022 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Des del 9 de juny, Torredembarra disposa de nous contenidors per a la recollida de l’oli domèstic, un total de deu unitats.

Fins ara, aquest servei el prestava el Consell Comarcal del Tarragonès, però un dels aspectes que s’han de complir per a rebre la subvenció de 349.555 € per al projecte de foment de la recollida de residus municipals, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència –finançat per la Unió Europea–Next Generation EU que atorga l’Agència de Residus de Catalunya és que la recollida de l’oli domèstic i la del tèxtil la dugui a terme directament l’Ajuntament.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha explicat que és per aquest motiu que la Regidoria ha realitzat les gestions administratives per recuperar el servei i poder disposar de nous contenidors per a la recollida d’aquesta fracció.

Ara per ara, els contenidors es troben en aquelles zones on no hi ha recollida porta a porta: c/ Dues Parets, aparcament de Mañé i Flaquer, pg. de la Sort, pl. de l’Oli, carrer Gaudí, pg. Miramar (Escola l’Antina), c/ Dipòsit, c/ Xiprer, c/ de la Punta del Falcó i c/ dels Pescadors. Per a les zones amb recollida porta a porta es pretén establir aquest mateix sistema de recollida porta a porta també per a l’oli i tèxtil, tal com preveu el projecte de foment de la recollida dels residus municipals abans esmentat. A partir de mitjans del mes d’agost es realitzarà una campanya informativa específica per a la recollida de tèxtil i d’oli domèstic a les zones amb el sistema porta a porta.

Foto: Anna F.-Aj. Torredembarra

Comentarios
Multimedia Diari