Els Jocs Mediterranis de Tarragona estrenen pàgina web

Els responsables de la nova web asseguren té un disseny molt més visual, una navegació més intuïtiva i continguts més detallats

19 mayo 2017 21:55 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Des d’avui mateix està operatiu el nou portal web dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. A través de la direcció habitual www.tarragona2017.cat es pot accedir a la nova pàgina, que segons els seus reponsables compta amb un disseny molt més visual, una navegació més intuïtiva i uns continguts més detallats de les diferents àrees dels Jocs.

El web, que s’anirà perfilant i ampliant en els propers dies, està disponible en català, castellà i anglès i properament s’ampliarà també al francès. El director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha assegurat que “la voluntat de Tarragona 2017 és que la seva pàgina web es converteixi en l’eina de referència de consulta dels Jocs Mediterranis, amb un disseny modern i adaptat a les necessitats comunicatives actuals. Volem que qualsevol usuari internacional pugui conèixer les seus, els esports i els projectes que es desenvolupen al voltant de Tarragona 2017”.

La pàgina web dels Jocs seguirà mantenint l’accés al formulari d’inscripció a la borsa de voluntariat, que actualment ja compta amb més 3.800 voluntaris inscrits.

 

Comentarios
Multimedia Diari