Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les expressions artístiques, protagonistes de la XV Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta

La festa se celebrarà del 18 al 21 de maig i comptarà amb rutes guiades, cursos d’aparadors i un concurs de pintura ràpida, entre d’altres

| Actualizado a 30 marzo 2023 18:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta es prepara per viatjar un any més al passat, al moment en què va rebre el títol de ciutat el 1908. La Festa del Mercat a la Plaça, arriba enguany a a la quinzena edició centrant-se en les diferents expressions artístiques i culturals que han marcat la ciutat i el territori, reivindicant alguns dels seus referents, com l’escriptor Sebastià Juan Arbó,el compositor Joan Suñé, l’artista Innocenci Soriano-Montagut o el folklorista Joan Moreira.

La festa de recreació històrica se celebrarà del 18 al 21 de maig i comptarà, com és habitual amb espectacles, rutes guiades, concursos d’aparadors i d’indumentària i mercat d’artesania, però també amb novetats com és el cas d’un concurs de pintura ràpida.

A més, en aquesta edició es recupera una de les activitats més populars de la programació, la cursa enigmàtica, que no s’havia fet des del 2019.

«La festa és un epicentre que permet posar en valor el que fan les persones i entitats que en són part i es converteix un motor de dinamització que mostra el potencial del passat i de futur de la ciutat», deia Jordi Príncep, director artístic de la festa durant la presentació del cartell d’aquesta edició, dissenyat per Adrià Merino.

Comentarios
Multimedia Diari