Móra d’Ebre se suma al projecte Emma

És una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per investigar contra
el càncer de mama

| Actualizado a 12 marzo 2020 10:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, s’ha reunit amb Carlos López, director de recerca del projecte Emma, i amb Marta Berenguer, cap d’àrea de Gestió del Coneixement, per manifestar el recolzament de la vila en el desenvolupament d’aquest projecte.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran que vol reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. L’equip investigador en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de les Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, és l’equip coordinador del projecte. En paraules de l’alcalde de Móra d’Ebre: «posem a disposició de l’equip del projecte Emma totes les capacitats logístiques de les quals disposa l’Ajuntament i ens hem ofert per tal que la recaptació d’alguna de les activitats que duem a terme sigui a favor del projecte». Així Piñol ha destacat, que «segons dades que ens han aportat, el 36,2% dels càncers corresponen a càncer de mama, de forma que cal focalitzar esforços en la investigació». A més «que dins dels objectius del projecte estigui la retenció de talent investigador del territori, és un punt a favor per qualsevol projecte que es desenvolupi».

Per al desenvolupament d’aquest projecte, el grup de recerca demana la col·laboració de la ciutadania, sigui mitjançant aportacions econòmiques al web projecteemma.org, fent el màxim de difusió de la campanya #ProjecteEmma, participant en les activitats que es faran al llarg de l’any o organitzant activitats solidàries.

Comentarios
Multimedia Diari