Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Segona edició dels Bons Tortosa per dinamitzar el comerç i els serveis

  La campanya de descomptes, que l’any passat va tenir un impacte econòmic d’1,3 M€, torna aquest mes d’octubre

  15 septiembre 2022 15:07 | Actualizado a 15 septiembre 2022 18:18
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Tornen els Bons Tortosa. La campanya de descomptes en les compres a la capital del Baix Ebre, pensada per dinamitzar el comerç local, arrenca l’1 d’octubre la seua segona edició, esperant repetir l’èxit de l’any passat. Durant tot l’octubre, els ciutadans (siguin o no de Tortosa) es podran descarregar els descomptes a la web bons.tortosa.cat: 20 euros dividits en quatre bons de cinc euros, que es poden utilitzar sols o de forma acumulada. És a dir, es pot fer servir un bo per a una compra mínima de 15 euros; dos per a una compra de 30; 3 per a una de 45 euros i els quatre per a una adquisició mínima de 60 euros.

  Actualment està en marxa el procés d’inscripció de tots aquells establiments que vulguen participar en la campanya. Ja n’hi ha 109 d’adherits, que es podran identificar amb l’adhesiu que estarà present a l’aparador. Per tal que els establiments s’hi puguen sumar, poden accedir també a la web bons.tortosa.cat i omplir el formulari, o bé contactar amb la Cambra de Comerç de Tortosa. S’hi poden afegir tot tipus de botigues, alimentació, locals de restauració i d’hostaleria, turisme, o establiments de serveis, com ara perruqueries o estètica, entre d’altres.

  L’Ajuntament de Tortosa va impulsar l’any passat aquesta iniciativa com a mecanisme de reactivació econòmica per fer front a les conseqüències de la covid sobre l’activitat comercial i de serveis. Els bons resultats que va suposar aquella primera acció ja van fer que l’Ajuntament anunciés una nova edició de la campanya, motiu pel qual va incloure una partida de 400.000 euros al pressupost municipal.

  L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha subratllat l’impuls que els Bons Tortosa suposen per a la ciutat. Per a fer-ho, ha recordat que, l’any passat, la campanya va comportar un impacte econòmic d’1.324.902 euros, superior al previst inicialment.

  A més, això va atraure gent d’altres poblacions, que van vindre a comprar i van fer servir els bons. En concret, una de cada tres compres van ser fetes per persones d’altres municipis: «això ens permet seguir reforçant la capitalitat comercial de Tortosa», ha incidit l’alcaldessa. Roigé també ha agraït el suport que, novament, fan la Cambra de Comerç i la Federació Tortosa Més per a fer possible la iniciativa.

  La presidenta de la Federació de Comerç i Serveis Tortosa Més, Maria José Ferré, ha fet una crida a tots els establiments comercials, de serveis i de restauració a sumar-s’hi.

  El president de la Cambra de Comerç (encarregada de la part logística de la iniciativa), Francesc Faiges, confia que finalment se superaran els 250 comerços i empreses adherits.

  Comentarios
  Multimedia Diari