Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Tot a punt a l’Ametlla per a les Festes de la Candelera

  La programació combinarà els actes més tradicionals, com la processó en homenatge a la patrona, amb cultura, esport i oci

  27 enero 2023 20:01 | Actualizado a 28 enero 2023 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Els caleros i caleres ja estan preparats per a les Festes Majors, que enguany se celebraran de l’1 al 5 de febrer. La Candelera tindrà amb un programa per a tots els públics i amb un gran pes d’entitats i artistes locals.

  Esports, oci, música i cultura popular combinen amb els actes més tradicionals com l’homenatge a la Verge de la Candelera. Al voltant d’un centenar de propostes començaran el primer de febrer amb una cercavila amb la Xaranga Suquet Calero, els capgrossos i caramelada. Continuaran amb el pregó a càrrec d’Ignasi Cañagueral, nadiu de la localitat i director de Dow Chemical Tarragona, a més de President de l’Associació d’empreses Químiques de Tarragona.

  Hi han previstes altres activitats per als cinc dies festius com el Ball de la Candela, la Missa Major, el partit de futbol de la Candelera o la Festa del Vermut, així com actuacions musicals amb Diversiones, Miquel del Roig i Cràneos o la Trobada de Gegants, Cornetes i Tambors o la Batucada Kalakatà, entre altres.

  Com a novetat, enguany es farà un homenatge a les Majorettes per la seva dissolució després d’anys d’actuacions per festes i un reconeixement a l’Institut Candelera pel 35è Aniversari i pel segell de qualitat educativa LabelFrancÉducation.

  Aquest cap de setmana, com a preludi de la festa, es preveuen actes previs que començaran aquesta nit amb la representació Comèdia Negra, del dramaturg anglès Petter Shaffer, a càrrec del Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de lAmetlla de Mar.

  Per a demà s’ha preparat la Festa Jove, un correbars, gimcanes, un tribut al Canto del Loco i competicions esportives, entre altres. Diumenge se celebrarà el campionat de petanca, un concert de la Banda de la Cala i el Festival Esportiu. Després, els actes pararan uns dies per continuar amb més força el dia 1 de febrer amb els actes oficials de la festa.

  Comentarios
  Multimedia Diari