El Palau d’Esports Catalunya, ara sí que és per a Tarragona

El Palau d’Esports Catalunya ja és nostre. Sí, oficialment ahir la Generalitat va entregar a la ciutat les claus d’aquest nou equipament esportiu i això vol dir que la gestió passa a ser municipal. A partir d’ara el Palau d’Esports entra en un nou escenari. No ha sigut fàcil, però ho hem aconseguit.

El govern municipal, juntament amb el Govern de la Generalitat, ha desencallat la situació del Palau d’Esports Catalunya i això suposa un abans i un després per a l’equipament però també per als clubs esportius de la ciutat i per a la ciutadania en general.

Ha sigut un camí ple d’entrebancs, però després d’un treball ingent per part de l’Ajuntament i de la Generalitat, s’ha pogut resoldre aquesta situació i podem assegurar que s’ha assolit el que tots perseguíem. Un cop més, donem solució a un problema heretat en benefici de la ciutat i de les entitats esportives de Tarragona. Un cop superat aquest escull, no podem fer res més que celebrar que Tarragona disposa, ara sí, d’un equipament esportiu de primer nivell.

Després de posar en ordre en l’embolic jurídic i patrimonial que es va generar arran de les presses per organitzar els Jocs Mediterranis, podem assegurar que el dia que podrem obrir les portes, de bat abat, als clubs esportius de Tarragona ja és a tocar. Es mereixen tenir un espai com aquest per poder entrenar i competir. Per fi podran gaudir d’un equipament que no ha pogut ser seu tot just acabats els jocs, com ens hagués agradat, però ara ho serà.

El Palau d’Esports Catalunya es converteix en la peça angular de la xarxa d’instal·lacions esportives de Tarragona i ha de facilitar el seu sentit primari, el de l’esport com a element de socialització i de benestar físic i emocional.

Des del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i des de la Conselleria d’Esports s’ha fet un treball tècnic previ que facilitarà que el Palau s’obri al màxim rendiment la temporada pròxima. S’ha fet un treball d’anticipació i de previsió que facilitarà que la posada a punt del Palau no es dilati en el temps. El volem ple d’esportistes, ben aviat, entrenant i competint, rebent amb humilitat i orgull alhora equips d’arreu.

Temas: