el Reus que mereixem

Reus ha de tenir uns carrers, parcs i places dignes, a l’alçada del que la ciutadania i la nostra ciutat mereix. Per aconseguir-ho, només cal escoltar les vostres demandes de millora i actuar en elles, ja que ningú coneix millor cada barri que els que hi vivim en ells.

És per tot plegat que aquesta setmana hem presentat una nova eina que reforçarà la comunicació entre l’administració i la ciutadania. Es tracta d’una aplicació mòbil a través de la qual tothom podrà fer una fotografia per denunciar qualsevol desperfecte a la via pública i enviar-ho a l’Ajuntament.

El missatge arribarà al departament corresponent i en 24 hores es notificarà al denunciant que s’ha rebut l’avís. A través d’aquesta app podreu fer un seguiment de la vostra petició i, una vegada arranjat el problema, us arribarà una nova notificació perquè valoreu el resultat.

Amb aquesta eina intuïtiva volem escoltar-vos de manera activa per tenir un Reus digne. A més, reforçarem els canals que ja existeixen com són la trucada telefònica i el correu electrònic per tal de combatre la bretxa digital i garantir que des dels més petits fins als més grans pugueu fer-nos arribar les vostres queixes sobre l’estat dels carrers, parcs i places.

Complementarem aquesta aplicació amb la creació d’una brigada d’intervenció ràpida que actuarà en aquests desperfectes de la via pública que tota la ciutadania ens feu arribar.

Com ja hem anunciat en més d’una ocasió, les persones sou el centre de les nostres polítiques i aquesta proposta és una prova més d’aquest compromís que defensem des del PSC, així com ho són les diferents accions fetes des de l’Estat, com l’increment de les pensions contributives un 8,5% del qual es beneficien més de 23.000 reusencs, o l’increment del salari mínim interprofessional que es tornarà a augmentar per arribar als 1.080 euros.

Amb aquesta aplicació solucionarem una de les preocupacions dels reusencs i les reusenques que és l’estat dels nostres carrers i ho farem aplicant el concepte smart. I és que un dels eixos que ens ajudaran a millorar el dia a dia de les persones és la tecnologia i la innovació.

Reus necessita un canvi i l’únic partit que ho pot fer possible és el PSC. Vull ser alcaldessa per transformar Reus, per fer-la un referent al territori i millorar la vida de tots vosaltres, perquè la neteja i l’estat de la via pública no poden ser un problema pels veïns i veïnes.

Compto amb vosaltres, perquè només amb la ciutadania tindrem el Reus digne que mereixem.

Temas: