El dia que vaig fer de ‘cubanito’

El programa de TV3 recull la història de la companyia teatral a través d’alguns dels seus millors gags en 42 anys que porten fent-nos riure. Jo en vaig protagonitzar un de gag amb La Cubana.

Va ser a la Festa de la Comunicació Local que la Diputació de Barcelona va organitzar a Caldes de Montbui. La Cubana es va encarregar del muntatge de la festa que es va fer al pavelló esportiu de la localitat. Els convidats havien d’entrar pels vestidors i es trobaven gent que es dutxava o es canviava de roba. Una disbauxa.

En representació de La Mañana hi vam anar el gerent, Agustí Jiménez, i jo mateix. En arribar a la pista on es feia el sopar una de les actrius que feia d’acomodadora ens va preguntar qui érem i, seguint la broma, vaig respondre que jo era l’alcalde i l’Agustí el president del Consell Comarcal. I ens va seure a la presidència.

L’embolic es va formar quan van arribar l’alcalde i el president del Consell Comarcal de veritat. Sort hi va haver que el cap de protocol de la Diputació era Tito Fernández, que havia ostentat el mateix càrrec a la Paeria de Lleida i ens coneixia. Van posar dues cadires més a la presidència i tot arreglat. Vam riure...!

Temas: