L’Espluga tanca més l’aixeta

A partir d’aquest dimarts, 28 de novembre, augmenten els talls de subministrament d’aigua

27 noviembre 2023 18:17 | Actualizado a 27 noviembre 2023 18:26
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha anunciat que augmentarà els talls en el subministrament d’aigua potable a partir d’aquest dimarts, 28 de novembre. Ho farà diàriament entre les vuit del vespre i les deu del matí. La decisió s’ha pres donada la «situació extrema» i «de mínims» que pateix el municipi.

A més, han advertit que «si se supera el màxim de consum d’aigua, no es podrà garantir el subministrament continuat i caldrà augmentar les hores sense servei».

Paral·lelament, l’Ajuntament ha afirmat que informara setmanalment a la ciutadania de les actualitzacions sobre la gestió de l’aigua per tal d’oferir una visió «clara i transparent» de les accions que es porten a terme, així com «conscienciar del sobrecost que tot això està generant».

El consistori ha explicat que la informació setmanal inclourà detalls sobre l’aportació d’aigua mitjançant camions cisterna, la quantitat de camions que s’han hagut de contractar, el preu que d’aquests i també els nivells dels dipòsits municipals.

L’Ajuntament també informarà sobre l’evolució de les obres relacionades amb infraestructures d’aigua, com són les obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable a la Urbanització Carreras, així com l’obra del ramal del CAT (Consorci d’Aigües de Tarragona).

Comentarios
Multimedia Diari