Montblanc: comencen les obres de millora de la carretera d’accés a Prenafeta

Es farà una vorera a banda i banda de la carretera per convertir-la en una via més segura, prioritzant als vianant

27 mayo 2024 20:51 | Actualizado a 27 mayo 2024 20:59

Han començat els treballs de millora de la carretera d’accés a la pedania de Prenafeta, que es convertirà en una via molt més amable i segura per als vianants.

Es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d’aquesta pedania de Montblanc, que havien d’accedir a la zona de contenidors passant pel mig de la carretera.

L’actuació és ja una realitat gràcies a la bona entesa entre l’Ajuntament de Montblanc i la Diputació de Tarragona, que és qui impulsa i finança els treballs. Concretament, es farà una vorera entre el local social i la zona de contenidors, i entre aquest punt i l’entrada al poble es farà una cuneta transitable, a banda i banda de la carretera. L’objectiu és prioritzar els vianants a la carretera d’accés a la pedania, que serà molt més segura.

A més, aprofitant aquestes obres, es millorarà la il·luminació i també la xarxa d’aigües pluvials, que estava molt malmesa.

El regidor de pedanies, Gerard Ferré, una visita a les obres aquest dilluns ha destacat que “es tracta de l’actuació més important feta a una pedania dels darrers anys, i soluciona un problema que feia anys que els veïns reclamaven. Això demostra el compromís d’aquest govern a les pedanies de Montblanc”.

Aquesta actuació se suma a la que s’ha realitzat les darreres setmanes a Rojals, també impulsada per la Diputació de Tarragona, on s’ha millorat també l’accés a la pedania.

Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:
Comentarios
Multimedia Diari