La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Torredembarra obrirà el 5 d’abril

L’equipament donarà servei a nou municipis del Baix Gaià i acollirà una cinquantena d’agents

13 marzo 2024 14:17 | Actualizado a 13 marzo 2024 14:22
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Torredembarra ha celebrat aquest matí la Junta Local de Seguretat anual amb la mirada posada en la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra que es posarà en marxa el pròxim 5 d’abril amb una cinquantena d’efectius.

Es tracta d’una comissaria de districte, que donarà servei a nou municipis del Baix Gaià i que permetrà descarregar la Policia Local de tasques de seguretat ciutadana que no li són pròpies. De fet, actualment el 76 % de les actuacions policials a Torredembarra van a càrrec de la Policia Local respecte al 24 % dels MMEE.

A més, es preveu que aquesta dotació de mossos es vegi incrementades progressivament amb més agents, tal com ha explicat l’inspector cap de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès dels MMEE, Ramon Franquès.

D’altra banda, l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha destacat que a la Junta han fet balanç del darrer any policial, tot destacant la bona coordinació entre els cossos policials. Tant l’alcalde com la regidora de Seguretat Ciutadana, M. Carmen Martín, han mostrat el seu agraïment als efectius de la Policia Local per la tasca realitzada.

Pel que fa a dades estadístiques, els delictes han patit un increment aproximat del 6 %, principalment perquè se’n comptabilitzen prop de 300 que es produeixen a internet com ara estafes bancàries, també petits danys o petits furts. En canvi, els robatoris amb força a interior de domicilis, vehicles o establiments i els robatoris a la via pública han disminuït.

Comentarios
Multimedia Diari