La Festa Remember Black Bear recapta 1.200 euros per Swim for ELA i Cambrils pels Valents

Els diners són part dels beneficis del servei de barra de l’esdeveniment, que va anar a càrrec de l’associació Els Molla’ls

13 junio 2024 20:10 | Actualizado a 13 junio 2024 20:22
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Gran Festa Remember Black Bear de Cambrils, que es va celebrar el passat 24 de maig en el marc de la Festa de la Primavera, va recaptar 1.200 euros per les entitats cambrilenques Swim for ELA i Cambrils pels Valents. Aquests diners són part dels beneficis del servei de barra de l’esdeveniment, que va anar a càrrec de l’entitat juvenil Els Molla’ls.

La regidora de Festes, Teresa Recasens; l’ideòleg de la Festa Remember i copropietari de la mítica discoteca, Ángel Pérez; el president de l’associació Els Molla’ls, Fran Rodríguez; els representants de Swim for ELA, Siscu Morell i Joana Bono, i el responsable de Cambrils pels Valents, Sito Cano, han escenificat avui el lliurament del donatiu solidari amb una roda de premsa al bar El Pòsit.

La regidora de Festes ha fet un balanç molt positiu de la Festa Remember, de les tres sessions de dj i de tota la programació de la Festa de la Primavera. Recasens ha explicat que moltes persones li han dit que els va encantar l’ambient perquè era una festa del poble i els voltants, on tothom es coneixia, i ha afirmat que l’Ajuntament treballa amb la idea de convertir-la en una cita anual, que cada vegada es faci més gran.

Per la seva part, Ángel Pérez també ha destacat la bona acollida de la festa, ha assegurat que des de l’inici tenien clar que li volien donar un fons solidari, i ha donat les gràcies a l’associació Els Molla’ls pel seu compromís i esforç. Pel que fa als números, Fran Rodríguez de l’associació juvenil ha explicat que el donatiu pactat del 20% era de 780 euros però van decidir augmentar-lo fins als 1.200 euros, que es repartiran a parts iguals entre les dues entitats beneficiàries.

Swim for ELA i Cambrils pels Valents han agraït el donatiu per seguir treballant en la investigació i tractament del càncer infantil i l’ELA. Sito Cano ha destacat la solidaritat de Cambrils i ha animat a tothom a implicar-se perquè algun dia qualsevol malaltia pugui tenir cura. Per acabar, Siscu Morell ha recordat la històrica discoteca cambrilenca, en funcionament del 1971 al 2016, que “va deixar un buit que encara no s’ha omplert i que difícilment s’omplirà”.

La Festa Remember s’havia de celebrar el dissabte 27 d’abril a l’avinguda Horta de Santa Maria però es va haver d’ajornar per la pluja i finalment es va portar a terme el divendres 24 de maig. Ángel Pérez (AperBlack Dj) va ser l’encarregat de fer reviure les dècades dels 70, 80 i 90 amb els grans hits que sonaven a la discoteca. Prèviament, hi va haver una sessió de dj per a tota la família i una altra adreçada al públic jove.

Comentarios
Multimedia Diari