Óscar Arjonilla, nou sergent de la Policia Local de Roda de Berà

Va ser el millor aspirant del procés de promoció interna celebrat al gener

01 marzo 2024 19:32 | Actualizado a 01 marzo 2024 19:34
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A partir d’aquest mes de març, la Policia Local de Roda de Berà té nou sergent. Aquesta plaça, que va quedar vacant al gener de 2022 amb l’ascens d’Antonio Gómez com a sotsinspector en cap, estarà ocupada a partir d’avui pel funcionari de carrera Óscar Arjonilla, qui ha signat aquest divendres dia 1 el seu nomenament.

Arjonilla va ser el millor aspirant de tots els caporals presentats al procés de promoció interna celebrat el passat 11 de gener a l’Ajuntament. A mitjans d’aquest mes iniciarà a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya el curs de sergent que es requereix.

El nou sergent té una dilatada trajectòria professional que es va iniciar ara fa 24 anys a Montgat (el Maresme). Durant la seva carrera ha passat per cossos policials de grans ciutats com ara Viladecans o l’Hospitalet de Llobregat. L’any 2007 va arribar com a caporal a Roda de Berà, on ha exercit també com a cap de torn de servei.

A banda de la seva carrera policial, durant els anys 2017 i 2018 va ser nomenat, en comissió de servei, cap de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del consistori rodenc, on va encapçalar el projecte d’implantació del nou model d’administració electrònica amb molt bons resultats.

L’han acompanyat l’alcalde Pere Virgili i el cap de la Policia Local, Antonio Gómez, qui, orgullós, ha estat l’encarregat de col·locar-li els nous galons.

Comentarios
Multimedia Diari