Andreu Buenafuente, a Salou

Inaugura una exposició a la Torre Vella a partir de les 19 hores

01 marzo 2024 20:10 | Actualizado a 02 marzo 2024 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El reusenc Andreu Buenafuente exposarà algunes de les seves creacions artístiques més personals a Salou. Serà aquest 2 de març, a la Torre Vella, a partir de les 19 hores.

El polifacètic periodista, comunicador, humorista i productor, sota el títol de «Territori Personal», compartirà amb el públic una col·lecció d’obres inèdites, que es podrà veure a la Torre Vella, fins al proper 13 d’abril.

La mostra destil·la autenticitat i representa el vessant més transparent d’un artista que sempre ha sentit la necessitat i la passió per expressar-se a través del dibuix.

La mostra compta amb creacions fetes per l’humorista al llarg de 10 anys

L’exposició abasta creacions fetes al llarg de 10 anys i reflecteix un ric món interior, que descriu tant el tarannà alegre del periodista, com el seu vessant més intimista, i també una mirada a la natura.

$!Andreu Buenafuente, a Salou

Les obres d’Andreu Buenafuente van debutar a la Fundació Modest Cuixart de Palafrugell i també s’han exposat a l’Espai Cavallers de Lleida; a Art Enllà, de Barcelona, i a Art al Set, d’Andorra. Així mateix, va participar en diverses col·lectives a Barcelona i Girona, a més d’haver col·laborat en publicacions com The New York times i en projectes de la mà de grans marques.

En l’àmbit editorial, ha publicat el seu primer llibre d’il·lustracions «No entiendo nada» (Reservoir Books) i el seu diari il·lustrat «Reír es la única salida» (Harper Collins).

L’horari de visita de la mostra a la Torre Vella és de dilluns a dissabte, de 18 a 21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari