Tallers de ciberseguretat per a 10 escoles de la demarcació

Serveixen per poder conèixer les TIC, la internet de les coses i els riscos de seguretat i privadesa de les noves tecnologies

19 octubre 2023 11:48 | Actualizado a 24 octubre 2023 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una vintenta de membres de la comunitat educativa de l’Escola Pàmies de Ginestar van participar dimarts 17 d’octubre al primer dels 10 tallers sobre ciberseguretat que des de la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, s’adrecen a escoles rurals de la demarcació. En aquest taller van poder conèixer les TIC i la internet de les coses; els riscos de seguretat i privadesa en les noves tecnologies i, el risc individual i el risc col·lectiu de l’ús d’aquestes tecnologies. A més, també van treballar de manera pràctica amb un hivernacle domèstic domotitzat, a través del qual es van endinsar en la seguretat a les llars.

La Diputació de Tarragona organitza aquest taller en el marc del projecte PECT ‘Pobles vius i actius. Territori equilibrat i innovador’, que lluita contra el despoblament de les àrees rurals amb la innovació social i l’especialització intel·ligent.

Fins al proper 1 de desembre nou escoles més de la demarcació de Tarragona acolliran aquest taller adreçat a tota la comunitat educativa. Aquestes són: l’Escola 1 d’Abril de la Palma d’Ebre, l’Escola Sant Agustí de Riba-roja d’Ebre, l’Escola El Tormo de la Torre de l’Espanyol, l’Escola Berenguer de Montoliu de Masllorenç, l’Escola l’Estel de Bonastre, l’escola Les Eres de Rasquera, l’Escola Les Eres de Vinebre, l’Escola Antoni Nat de Benissanet i l’Escola Roc Llop i Convalia de Miravet.

Comentarios
Multimedia Diari