El màster que et canviarà la vida

Formació

12 abril 2024 11:55 | Actualizado a 12 abril 2024 11:55
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja s’ha obert el període per preinscriure’s a un màster dels que ofereix la Universitat de Girona. Els més recents són el de Canvi Ambiental i Transició Ecològica, el de Patrimoni Natural: Valorització i Gestió, i el de Recursos Humans, Gestió del Talent i Assessorament Laboral.

Aquesta formació de postgrau s’agrupa en vuit àmbits de coneixement: Turisme, Educació i Psicologia, Dret, Medi ambient i Química, Tecnologia, Economia i Empresa, Biologia Molecular, Biomedicina i Salut, Ciències Humanes, del Patrimoni i de la Cultura. Aquests estudis tenen caràcter oficial i donen pas a la al Doctorat.

El Decret de preus públics universitaris ja fa anys que va incloure una rebaixa important del preu del crèdit per als màsters oficials. Aquest fet és important per als estudiants que vulguin continuar la seva vida universitària, perquè els permet accedir-hi sense un esforç econòmic tan alt com en períodes anteriors. Els màsters constitueixen una veritable aposta estratègica de la UdG, que n’ofereix un ventall prou ampli, entre oficials i propis, per abastar tots els àmbits de coneixement. I les classes es fan en un entorn privilegiat, en una veritable ciutat universitària com Girona que ofereix activitats culturals, esportives i d’oci a les persones que opten per viure-hi durant el període acadèmic.

Hi ha quatre grans col·lectius als quals poden interessar especialment els màsters que ofereix la Universitat de Girona:

- Estudiants de la mateixa UdG i d’altres universitats acabats de graduar que volen continuar formant-se.

- Estudiants interessats en la recerca que volen fer un doctorat, atès que els estudis de postgrau oficials permeten accedir després al Doctorat.

- Persones que canvien de feina i que necessiten enfocar el seu futur cap a una altra disciplina.

- Persones que treballen en un àmbit determinat i necessiten estar permanentment actualitzades en el seu sector.

La Universitat de Girona durant els darrers anys ha fet un esforç per internacionalitzar els seus màsters, i actualment té estudiants procedents de 56 països. Sobretot s’enfoca cap a diversos països de l’Amèrica Llatina, amb molts estudiants interessats a venir a viure i descobrir l'oferta acadèmica de la UdG i participar en la vida universitària a Girona.

Aquests tres darrers anys la Universitat ha adaptat les seves activitats docents i de recerca a les noves mesures requerides a causa de la pandèmia. Tot i que la institució és presencial, alguns dels màsters han optat per una oferta doble, presencial i en línia. També s’ha mirat d’adaptar en la mesura que fos possible els calendaris i horaris a les necessitats dels estudiants.

El període de preinscripció és obert fins al 16 de setembre. L’enllaç per accedir-hi és udg.edu/masters.

Comentarios
Multimedia Diari