El so analògic

Carles LLop Vallespí. Fotògraf (Batea 1975)

02 diciembre 2023 19:00 | Actualizado a 03 diciembre 2023 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Diuen que té una retirada al camaleònic actor Joaquin Phoenix... però no, és el Carlos de Cal Roig, de parla de la Terra Alta. Domina altres llenguatges a la perfecció, parlo dels visuals: des del blanc i negre fins al color saturat, en la fotografia. Pot estar tot el dia immers en el seu món, però la llum intensa del capvespre li dona joc per crear formes contrastades al paisatge urbà. Cau la nit i es transforma, captant el moviment difuminat d’ombres i llums dels concerts musicals.

Va baixar de lo poble, Batea, l’any 2006 -segur que per amor!- i va deixar enrere les vinyes, els aromes de la garnatxa blanca i negra, la peluda, el macabeu i el samsó.

Quan viatja no deixa mai d’entrar a les botigues de discos, mira la foto de la portada ‘vintage’ i s’endinsa en el solc modulat del vinil, so analògic en forma d’espiral que comença en la perifèria i acaba en el centre del disc, certa similitud amb els seus projectes fotogràfics, que tenen aquesta sonoritat.

Pep Escoda treballa com a fotògraf professional des de 1990. Ha guanyat vint-i-un Premis Lux de fotografia i ha publicat les seves fotografies en més de 140 llibres i revistes o magazins com ‘ICON’ o ‘Forbes’.

Comentarios
Multimedia Diari