Més d’un miler de persones viuen el primer Mamapop solidari a Tarragona

El concert solidari dona tots els beneficis a la investigació pel càncer de mama a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili

03 diciembre 2023 19:41 | Actualizado a 03 diciembre 2023 19:51
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El concert solidari Mamapop ha convertit el Palau Firal i de Congresos de Tarragona en una festa dedicada als musicals. Amb pràcticament el 100% de les entrades venudes, tots els beneficis del concert es destinaran a la investigació pel càncer de mama a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

L’estrena de la 8a edició de l’espectacle musical solidari Mamapop a Tarragona ha reunit aquest dissabte a 1.100 espectadores i espectadors al Palau Firal i de Congressos, assolint pràcticament el 100% de l’ocupació de la sala.

És la primera vegada que el concert es fa a la ciutat de Tarragona i el públic ha vibrat amb un recorregut pels grans musicals de la història amb peces de Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain, La Sirenita, Cats, Fama, Flash Dace o Footloose, així com èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Mecano, Queen o Michael Jackson. El Mamapop Musicals ha comptat amb nou cantants solistes i a una quarantena de músics fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes de la Jove Orquestra de Ponent (JOP) i l’Orquestra simfònica del Conservatori Intèrpret de Lleida.

$!Èxit total del concert Mamapop al Palau. Foto: cedida

Tots els beneficis aconseguits amb el concert es destinaran a la investigació en càncer de mama es destinaran a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. La xifra es farà pública en les pròximes setmanes, quan es realitzarà l’entrega al l’IISPV.

L’organització del Mampop solidari celebra la bona acollida de la iniciativa per part del públic tarragoní i agraeix el suport mostrat per la ciutadania, entitats empreses i mitjans de comunicació. La iniciativa ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament de Tarragona i d’empreses Solidàries com Repsol, Factor Energia i el Port de Tarragona.

Sobre Mamapop

El concert solidari Mamapop neix a Lleida al 2014 amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a la recerca científica sobre el càncer de mama. Després de set edicions celebrades a Lleida i tres a Andorra, Mamapop ha destinat els seus beneficis íntegres a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. En total han estat 192.000 euros, convertint-se així en la primera font de finançament privat de l’IRBLleida per la investigació en càncer de mama. En la seva 8a edició el Mamapop es consolida com un dels concerts solidaris de Catalunya dedicat a la investigació en càncer de mama.

Comentarios
Multimedia Diari