El corredor de muntanya internacional Daniel Castillo oferirà un entrenament per preparar la Trail Tarragona

La sessió, organitzada per Tarragona Esports, tindrà lloc el dijous 2 de maig, és gratuïta i es farà des de la platja de l’Arrabassada

18 abril 2024 11:29 | Actualizado a 18 abril 2024 12:26
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona Esports ofereix un entrenament amb el corredor de muntanya internacional Daniel Castillo adreçat a totes les persones que estan interessades a participar en la tercera edició de la Trail Tarragona. L’entrenament es farà el dijous 2 de maig de 19 h a 20.30 h des de la platja de l’Arrabassada, concretament, des d’on sortirà la Trail Tarragona, tocant a l’antic preventori de la Savinosa.

L’any 2022, Daniel Castillo es va proclamar campió del món en carreres de muntanya Skyrunning i va ser el segon classificat en la Salomon Ultra Pirineu celebrada el mateix any. Entre moltes altres fites, l’any passat, Castillo va ser el primer classificat en la Gran Trail Aneto Posets.

$!El corredor de muntanya internacional Daniel Castillo oferirà un entrenament per preparar la Trail Tarragona

La sessió d’entrenament és gratuïta, però cal apuntar-se de forma virtual al web de Trail Tarragona perquè les places són limitades. L’entrenament comptarà amb una breu reunió inicial i continuarà amb un escalfament per donar pas a les recomanacions tècniques que es faran en el mateix circuit de la Trail Tarragona. Finalitzarà amb estiraments i una sessió de tancament amb els últims consells.

La Trail Tarragona tindrà lloc el pròxim 12 de maig i és organitzada per Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco. L’esdeveniment s’iniciarà a les 8.30 h i ofereix dos circuits amb sortida i arribada a la platja de l’Arrabassada. Les inscripcions continuen obertes fins al pròxim 8 de maig i es poden fer a la pàgina web de la Trail Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari