Activen les barreres del pàrquing de l’Hospital Verge de la Cinta, però continua sent gratuït

L’objectiu és controlar l’accés i incrementar la seguretat

10 abril 2024 17:28 | Actualizado a 10 abril 2024 17:28
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les barreres d’entrada i sortida del pàrquing exterior de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta s’han posat en funcionament. Tot i així, l’ús del pàrquing és gratuït i aquesta mesura té com a objectiu principal garantir un bon ús de l’equipament, millorar el servei i incrementar la seguretat i el confort de les persones usuàries.

El sistema de barreres permet comptabilitzar el nombre de places disponibles dintre l’aparcament i, d’aquesta manera, el panell informatiu de l’exterior del pàrquing indica si hi ha places lliures o si està complet.

A partir d’ara s’ha de prémer el polsador del costat de la barrera del pàrquing per accedir-hi. Després de recollir-se el tiquet amb el QR identificatiu de la matrícula, la barrera s’aixecarà. Per a sortir del pàrquing es necessita aquest mateix tiquet, que s’haurà de passar pel lector de la barrera de sortida. A més, a cada estació d’entrada i sortida hi ha un polsador per incidències que comunica directament amb la centraleta de seguretat.

Cal destacar que la planta zero està reservada per als professionals, però les altres plantes tenen l’accés en vehicle des de la planta primera i estan destinades a les persones ateses i les seues famílies.

Comentarios
Multimedia Diari