El Delta Birding atreu més de 4.000 persones

Ha tingut lloc a MónNatura Delta de l’Ebre amb moltes propostes atractives per a tots els públics

25 septiembre 2023 10:28 | Actualizado a 25 septiembre 2023 10:30

El Delta Birding Festival ha rebut uns 4.000 visitants que han pogut gaudir del conjunt d’activitats del Festival. L’esdeveniment ornitològic està organitzat per la Fundació Catalunya La Pedrera, juntament amb Oryx - La botiga de l’amant de la natura, l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i PhotoLogistics.

La 9a edició del Festival s’ha celebrat aquest cap de setmana a MónNatura Delta amb moltes propostes atractives per a famílies, aficionats a la natura i ornitòlegs. Amb les dades de tancament, aquesta edició ja s’ha convertit en la més visitada dels darrers anys consagrant-lo com el festival de referència de la Mediterrània.

Aquesta novena edició del festival internacional d’ornitologia presentava més d’un centenar de propostes molt diverses, acompanyades d’una gran fira de productes i serveis per als ornitòlegs i per a la gent que gaudeix de la natura en general. El festival també ha atret més de 40 expositors, incloent-hi artistes de la natura, professionals del turisme de natura i experts en fotografia i òptica.

Enguany, també s’ha celebrat la segona edició del DBF Júnior, secció especial del festival per als nens i joves. Es consolida aquesta iniciativa que ha ofert als joves ornitòlegs aficionats menors de 18 anys l’oportunitat de presentar les seves investigacions i descobriments.

El festival també ha atret 40 expositors, incloent-hi experts en diferents matèries

El festival ha assolit un gran prestigi entre els ornitòlegs per la categoria dels seus ponents, molts d’ells amb fama internacional, i molta popularitat entre els amants de la natura i el públic familiar pel gran nombre d’activitats programades.

Tenen una gran acollida les sortides en vaixell per veure ocells pelàgics a mar obert o limícoles a la badia del Fangar, les visites a la reserva integral de la llacuna de l’Aufacada o a la de Vilacoto, a l’interior d’una finca privada que normalment no es pot visitar. També tallers de seguiment de rastres d’animals o de gravació de cants d’ocells.

Sortides nocturnes per descobrir els mussols i els enganyapastors, nombroses activitats per a infants dins el recinte de MónNatura Delta, i un reguitzell de concursos: de fotografia, d’identificació d’aus, per a nens, d’enregistrament de sons nocturns amb magnífics premis.

Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:
Comentarios
Multimedia Diari