Les vacances a les Terres de l’Ebre es viuen al màxim a Riumar Pura Natura

Riumar Pura Natura gestiona una vintena d’habitatges d’allotjament turístic a la urbanització ebrenca de Riumar, oferint la possibilitat de passar uns dies de desconnexió emmig del paradís de les Terres de l’Ebre

13 mayo 2024 12:06 | Actualizado a 13 mayo 2024 12:09
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Terres de l’Ebre amaguen molts racons únics. Un d’ells es troba a Deltebre, més concretament a Riumar, un paradís ebrenc on l’empresa Riumar Pura Natura lloga allotjaments per a poder gaudir d’aquest entorn inigualable.

Riumar és una petita urbanització, d’uns 1000 xalets, majoritàriament de planta baixa, situada entre la desembocadura del Riu Ebre i el mar Mediterrani, dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre. La gran majoria dels habitatges d’aquest espai, que es fa formar als anys 60, són allotjaments turístics de lloguer de les quals, una vintena les gestiona l’empresa Riumar Pura Natura, una companyia de caràcter familiar en actiu des del 2015.

Les opcions que té el client són moltes i variades. Des de la possibilitat de llogar una casa adossada, fins a poder allotjar-se en una vil·la, o inclús, si ho prefereix, en un apartament. Sigui com sigui, el tracte individualitzat amb el client és primordial. És per això que el propietari de Riumar Pura Natura, Juan Miguel Bellaubi, no ha volgut assumir la gestió d’un nombre molt elevat d’habitatges perquè, com bé diu, «tinc un tracte personal i familiar amb els clients i això és el més gratificant per mi».

En aquest sentit, doncs, la filosofia de Riumar Pura Natura és la de tenir pocs allotjaments per així poder atendre els clients en un ambient familiar i ajudar-los en tot el que necessitin, perquè puguin gaudir d’unes vacances merescudes, en aquest extraordinari paratge natural que és el Delta de l’Ebre. I, per descomptat, a un preu molt competitiu.

Així són els habitatges

Qui es vulgui allotjar en algun dels habitatges que ofereix Riumar Pura Natura pot fer-ho ja sigui per dies, per caps de setmana o per setmanes. Les opcions que ofereix l’empresa són molt variades. En aquest sentit, Juan Miguel Bellaubi explica que «disposem des de xalets semiadossats sense piscina fins a vil·les de 4 dormitoris amb piscines privades, o també apartaments de platja amb piscina comunitària».

Els preus dels allotjaments van des dels 380 euros, amb una capacitat d’entre 4 i 10 persones que es poden allotjar en dues habitacions o inclús 5, en el cas de la vil·la.

A més, la situació dels habitatges és idònia per passar uns dies a la platja, ja que la majoria estan situades a menys de 500 metres de la platja de Riumar i del passeig marítim de la localitat.

En aquest entorn, situat just al costat de la desembocadura del riu Ebre, el visitant podrà aprofitar per gaudir d’unes postes de sol úniques al nostre territori, a més de visitar la platja verge de la Bassa de l’Arena, just al costat de la de Riumar, i aprofitar per realitzar alguna activitat nàutica o recórrer el riu Ebre i la seva desembocadura amb un creuer turístic, entre altres activitats.

Cura del medi ambient

La cura del medi ambient és una de les prioritats que avui en dia s’ha fixat el propietari de Riumar Pura Natura. En aquest sentit, doncs, Juan Miguel Bellaubi, explica que dos dels habitatges que gestiona han instal·lat plaques fotovoltaiques i que moltes piscines han optat per la cloració salina per evitar el tractament de productes químics. A més, «alguns propietaris estan canviant la gespa natural per gespa artificial, per promoure l’estalvi d’aigua». Finalment, Bellaubi remarca que «tenim dos habitatges integrats a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), el 2022, un fet que gestiona el Parc Natural de les Terres de l’Ebre».

Aquest establiment forma part de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre, membre de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació.

Comentarios
Multimedia Diari