Juan Carlos Sánchez, nou director de la planta de CEMEX Alcanar

Substituirà en el càrrec el fins ara president, Tomás Sánchez García

13 marzo 2023 14:56 | Actualizado a 13 marzo 2023 15:18
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La planta de CEMEX a Alcanar (Montsià) té nou director. Juan Carlos Sánchez Buitrago, que fins avui ostentava el càrrec de director d’operacions de CEMEX a Colòmbia assumeix, a partir d’ara, aquest nou càrrec en la planta de Tarragona. Substitueix en el càrrec a Tomás Sánchez García que ha estat dirigint la fàbrica els últims quatre anys i que a partir d’ara exercirà les seves funcions en oficines centrals en l’equip de Projectes.

Juan Carlos Sánchez està vinculat al sector cimenter des de fa gairebé 20 anys. Es va incorporar a CEMEX en 2004 i ha ocupat diferents llocs de responsabilitat en l’àrea d’operacions i producció en diverses plantes de ciment a Colòmbia. Al llarg de la seva llarga trajectòria en la companyia, ha sumat experiència en les àrees de producció de ciment, millora i eficiència de processos, gestió financera, planificació i execució de projectes.

«És un orgull continuar la meva etapa professional en la planta de CEMEX Alcanar, una fàbrica amb una dilatada trajectòria i grans assoliments mediambientals. Continuaré treballant per a mantenir tots aquests reconeixements i aconseguir assolir reptes nous», ha comentat el nou director.

Sánchez és llicenciat en Ciències i Enginyeria Química per la Universitat Nacional de Colòmbia, disposa d’un màster de Producció i Manteniment d’Operacions de Ciment i un altre en Administració de Negocis per l’Institut Tecnològic d’Estudis Superiors de Monterrey.

Comentarios
Multimedia Diari