Fem Coral reuneix 900 alumnes al Pavelló Olímpic de Reus

Els nois i noiens són de 21 escoles de la ciutat, que han interpretat la cantata «El secret d’Egipte»

23 mayo 2024 18:36 | Actualizado a 23 mayo 2024 18:36
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Pavelló Olímpic Municipal ha acollit avui dijous 23 de maig a la tarda l’actuació de la 26 edició del programa Fem Coral.

$!Fem Coral reuneix 900 alumnes al Pavelló Olímpic de Reus

Hi han participat gairebé 900 infants de 21 escoles de la ciutat, que han interpretat la cantata «El secret d’Egipte», una peça que és una coproducció de l’Auditori i de l’Ajuntament de Barcelona.

El Fem Coral s’organitza d es de la regidoria d’Educació i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, amb la coordinació de l’Escola de Música del Centre de Lectura.

Els cantaires han actuat acompanyats de l’Orquestra de Grau Professional de l’Escola de Música del Centre de Lectura, sota la direcció de Raül Contreras.

$!Fem Coral reuneix 900 alumnes al Pavelló Olímpic de Reus

També han participat al concert els següents solistes: Anna Campmany i Mone Teruel (veus), Joan Biosca (clarinet i saxo soprano), Raül Contreras (violí), Jan Colom (violoncel), Pere Olivé (percussió) i Miquel Villalba (piano). La direcció general ha anat a càrrec de Marc Guerris.

Les escoles participants han estat La Salle Reus, Mowgli, Doctor Alberich i Casas, Misericòrdia, Cèlia Artiga, Joan Rebull, Els Ganxets, Rubió i Ors, Sant Pau, Pompeu Fabra, Isabel Besora, Sant Josep, Puigcerver, La Vitxeta, Maria Cortina, Maria Rosa Molas, Montsant, ARCE, Rosa Sensat, Sant Bernat Calbó i Pi del Burgar.

Comentarios
Multimedia Diari