L’alumnat de l’Institut Baix Camp de Reus organitza una venda solidària per recaptar diners per La Marató de TV3

Més de 250 estudiants han participat a la iniciativa anomenada ‘Dona-li una altra vida’, relacionada amb la sostenibilitat i l’impacte ambiental

23 noviembre 2023 17:20 | Actualizado a 23 noviembre 2023 17:20
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alumnat de l’Institut Baix Camp de Reus ha distribuït durant aquest dimarts 21, dimecres 22 i dijous 23 de novembre –i en diferents punts de venda solidària del centre–, fundes d’entrepans, tote bags i recipients d’emmagatzematge amb material reciclat. Tot plegat, ho han fet en el marc del projecte ‘Dona-li una altra vida’, que aglutina diferents accions fetes al centre educatiu durant aquest trimestre. Totes aquestes han estat relacionades amb l’impacte ambiental i sostenibilitat.

Durant aquests dies, la ciutadania s’han pogut trobar, doncs, diversos punts d’informació i parades de venda on s’han pogut adquirir de forma solidària els productes finals del projecte, elaborats per ells mateixos, per tal de col·laborar amb la causa de La Marató 2023: salut sexual i reproductiva. Els alumnes participants, que han estat més de 250, han posat en pràctica millores d’objectes per ser més sostenibles, tot reutilitzant productes d’ús quotidià.

Aquest projecte pretén concienciar a tota la comunitat educativa sobre la importància d’un consum responsable des de tots els àmbits de la vida quotidiana. L’alumnat ha analitzat tot el procés d’elaboració de productes d’ús diari, així com els residus que generen. Per reduir l’impacte ambiental, han buscat com donar-li una segona vida a diversos materials del dia a dia.

Comentarios
Multimedia Diari